Siirry sisältöön
Benji

#oikeastisuomensuurin

Turussa on kesäkaudella 2016 jo 18 seikkailurataa ja 140+ tehtävää.

Radat on luokiteltu neljään vaikeusasteeseen värikoodeilla. Vihreät ja siniset radat ovat helpompia ja niille on 120cm pituusraja. Punaiset ja mustat radat vaativat enemmän fyysistä voimaa ja uskallusta. Pituusraja haastavimmille radoille on 150cm.

Lisäksi puistosta löytyy kolme vaaleanvihreää matalalla, vain noin puolesta metristä metrin korkeudella kulkevaa, myös alle 120cm pituisille lapsille tai muuten vaan matalamalla viihtyville seikkailijoille sopivaa rataa.

turkukuva

 

Kesän uutuudet ovat paljon toivottu ja kyselty helppo ja matala rata. ”Nordic Walking” on sopiva aloittelijoille, tuntuman ottamiseen ja flowparkkauksen tunnelmiin totutteluun. Toista ääripäätä edustaa viime kauden lopussa valmistunut ”Flowparkensis Hardcore” (superhaastava musta rata), joka soveltuu parhaiten supernaisille ja -miehille. Rata käy ihan todellisesta treenistä!

Puistosta löytyy kaikenlaista haastetta myös ääripäiden väliltä – just sulle sopivaa!

turkuFlyer_100x297_Tku_HR