Siirry sisältöön
Benji

Flowpark Ähtäri pilotoi flowparkkauskerhon

Haasta itsesi – ohjatusti! 

Flowparkkauksen suosio on kasvanut tasaisesti kuluneen seitsemän vuoden aikana. Kysymyksiä ja toiveita ohjatulle, vakiintuneelle harrastustoiminnalle on esitetty ja nyt toimitaan sen mukaisesti!

Flowpark Ähtärissä pilotoidaan alkavalla kaudella flowkerho. Ideana on koota yhteen niitä nuoria, joille flowparkkauksesta on muodostunut harratus. Kerho on avoin kaikille yli 10-vuotiaille. Toiminnassa yhdistyy hauska liikunnallinen yhdessäolo sekä seikkailukasvatuksen periaatteet. Kerhoa vetää koulutettu seikkailuohjaaja.

Flowkerho kokoontuu yhdeksän kertaa kauden aikana. Ohjelmassa on esimerkiksi tutustumista erilaisiin flowparkkaustyyleihin ja -tekniikoihin. Koska flowparkkaukselle luonteenomaista on fyysisten ja henkisten rajojen koetteleminen sekä itsensä ylittäminen, keskeistä on myös omien tuntemusten tutkailu ja itsestään oppiminen. Kerhon aikana tutustutaan lisäksi yleisemmin myös köysitoimintaan.

Kerhon hinta on 280€ ja se sisältää kausikortin Flowpark Ähtäriin sekä yhdeksän ohjattua kertaa. Kerhon toimintaan on mahdollista osallistua myös yksittäisillä kerroilla, joille hinta on 28€/kerta. Alaikäraja on 10-vuotta, osallistujia otetaan mukaan rajattu määrä.

Infotilaisuus järjestetään Flowpark Ähtäri Zoossa perjantaina 6.5. klo 17. Tervetuloa kuuntelemaan lisää ohjelmasta, aikataulusta ja kertomaan omia toiveita! Kysy lisää [email protected]

Kerhotoimintaa on tarkoitus laajentaa tulevaisuudessa kaikille paikkakunnille.

benji ja fp 5