Siirry sisältöön
Benji

_DSC0159

 
Flowpark Varalaan Tampereelle rakennetaan kaksi uutta rataa sekä toinen testirata kevään aikana. Radat on suunniteltu asiakaspalautteen perusteella. Viime kesäkuussa avatussa puistossa vieraili ensimmäisenä kautena 17 000 kävijää. Yllättävä suosio aiheutti ajoittaista ruuhkaa. Uusien ratojen ja lisävarusteiden uskotaan tasaavan jonot.

Ensimmäinen uusista radoista ”This Way Up” tulee olemaan väriltään sininen (helpohko) ja se kuljettaa flowparkkaajat suoraan lipunmyynniltä parkkipaikan yli puistoalueelle. Varalan jylhät maisevat ja maaston korkeuserot luovat kohtuullisesti korkeutta, mutta itse tehtävät radalla ovat helppoja.

Toinen uusi rata ”Off-Balance” on väriltään vihreä (helppo) ja siitä tulee puiston korkeista radoista matalin. Häälyvät tehtävät puolestaan haastavat erityisesti seikkailijan tasapainon. Lipunmyynnin viereen rakennetaan lisäksi toinen testirata, joka sujuvoittaa alkuopastuksia.

Ensimmäisen kauden kokemuksien pohjalta puiston käytäntöjä ja henkilökunnan toimintaa on muokattu alkavalle kaudelle niin, että asiakkaat pääsevät entistä sujuvammin flowparkkaamaan.

Flowpark Varalaan on saatavilla uutena myös paljon kysyttyjä kausikortteja kaudelle 2016. Puisto on huhtikuussa avoinna tilausryhmille ja säiden salliessa viikonloppuisin yleisölle. Koko puisto avataan yleisölle viimeistään vappuna. Tarkemmat aukioloajat ja hinnat löytyvät täältä.

kerrostalo