Siirry sisältöön
Benji

FLOWPARK – AINA PAREMPAA TEKEMISTÄ.
VARAA PORUKALLESI KEVÄÄN SEIKKAILU NYT.

Hamuaako luokkanne haasteita? Liikunnallinen seikkailu Flowparkissa kehittää koordinaatiota, tasapainoa ja nostattaa luokkahenkeä. Raikas ja reipas toiminta sopii kaikille, jotka uskaltavat yrittää ja haluavat ylittää itsensä.

Flowparkissa edetään puihin rakennetuilla radoilla. Radat on luokiteltu neljään eri vaikeusasteeseen. Lukuisista erilaisista tehtävistä löytyy sopivasti haastetta kaikentasoisille seikkailijoille. Ennakko-osaamista ei tarvita, vaan jokainen opastetaan toimintaan ennen radoille lähtöä.

Ottakaa haaste vastaan ja ylittäkää itsenne porukalla. Pyydä tarjous haluamallesi paikkakunnalle ja varaa luokallesi unohtumaton seikkailu!

#uskallatkoite #tyylivapaa #voittajafiilis #nythapottaa #uudestaan #jalattärisee

Flowpark Ahvenisto
Flowpark Lappeenranta
Flowpark Turku
Flowpark Varala
Flowpark Vierumäki
Flowpark Ähtäri Zoo

FullSizeRender_4