Siirry sisältöön
Benji

Seikkailuohjaajien rekrytointi kaudelle 2016: HAKUAIKA NYT!

Flowstaff etsii täydennystä! Oletko etsimämme typy tai tyyppi?
Haaveiletko ulkoilmatyöstä? Nautitko ihmisten kanssa toimimisesta?
Asuuko sinussa ketterä city-Tarzan tai –Jane?

Kerro se meille, niin paikka apinalaumassamme voi olla sinun.

Flowpark etsii puistoihin vanhan porukan jatkeeksi uusia seikkailuohjaajia kaudelle 2016. Ohjaajan työ ajoittuu pääsääntöisesti ajalle touko-lokakuu. Työ sisältää mm. asiakkaiden opastusta, turvallisuudesta huolehtimista ja asiakaspalvelua, myyntityötä ja muita puiston päivittäiseen ylläpitoon liittyviä tehtäviä. Lisäksi haemme apuohjaajia kiireisimmän sesongin ajaksi juhannuksesta koulujen alkuun.

Edellytämme kaikilta hakijoilta:
• vähintään 18 vuoden ikää
• liikunnallisuutta
• asiakaspalvelu- ja myyntihenkisyyttä
• aktiivista asennetta
• reipasta ja vastuullista otetta työntekoon

Kielitaito (englanti, ruotsi, venäjä + muut) ja kiipeily- sekä ohjauskokemus luetaan eduksi. Koulutamme kaikki valitut ohjaajat tehtävään.

Tule mukaan reipashenkiseen ja rentoon porukkaan! Tarjoamme The Työpaikan kasvavassa yrityksessä (mänty kasvaa ka. 20cm vuodessa) alan näköalapaikalla (jopa 20m korkeudella) kannustavassa ilmapiirissä (raikkaassa ulkoilmassa)!

Puistokohtaiset hakuohjeet

Töihin Flowpark Ahvenistoon?

Laadi hakemus, jolla erotut, ja kesän 2016 paras kesätyöpaikka voi olla sinun. Lähetä vapaamuotoinen hakemus + CV sähköpostilla osoitteeseen [email protected] 10.2.2016 mennessä. Otsikoi viesti ”Kesätyö Flowpark Ahvenisto”.

Töihin Flowpark Lappeenrantaan?

Laadi hakemus, jolla erotut, ja kesän 2016 paras kesätyöpaikka voi olla sinun. Lähetä vapaamuotoinen hakemus + CV sähköpostilla osoitteeseen [email protected] 10.2.2016 mennessä. Otsikoi viesti ”Kesätyö Flowpark Lappeenranta”.

Töihin Flowpark Turkuun?

Laadi hakemus, jolla erotut, ja kesän 2016 paras kesätyöpaikka voi olla sinun. Lähetä vapaamuotoinen hakemus + CV sähköpostilla osoitteeseen [email protected] 10.2.2016 mennessä. Otsikoi viesti ”Kesätyö Flowpark Turku”.

Töihin Flowpark Varalaan?

Laadi hakemus, jolla erotut, ja kesän 2016 paras kesätyöpaikka voi olla sinun. Lähetä vapaamuotoinen hakemus + CV sähköpostilla osoitteeseen [email protected] 10.2.2016 mennessä. Otsikoi viesti ”Kesätyö Flowpark Varala”.

Töihin Flowpark Vierumäelle?

Laadi hakemus, jolla erotut, ja kesän 2016 paras kesätyöpaikka voi olla sinun. Lähetä vapaamuotoinen hakemus + CV sähköpostilla osoitteeseen [email protected] 10.2.2016 mennessä. Otsikoi viesti ”Kesätyö Flowpark Vierumäki”.

Töihin Flowpark Ähtäri Zoohon?

Laadi hakemus, jolla erotut, ja kesän 2016 paras kesätyöpaikka voi olla sinun. Lähetä vapaamuotoinen hakemus + CV sähköpostilla osoitteeseen [email protected] 29.2.2016 mennessä. Otsikoi viesti ”Kesätyö Flowpark Ähtäri Zoo”.

Annex - Weissmuller, Johnny (Tarzan's New York Adventure)_03