Siirry sisältöön
Benji

flowparkfb14.11.

GET HIGH. FOR FREE. K-18.
la 14.11. klo 11-18 Flowpark Turku
Ilmoittaudu [email protected]

Kuvaamme puistossa mainosvideon. Tule mukaan ja pääset ilmaiseksi flowparkkaamaan! Mukaan mahtuu 250 ensimmäistä! Ilmoittaudu osoitteeseen [email protected]
Tule vaikka isolla kaveriporukalla, työjengin, perheen tai seurasi kanssa!

Puisto aukeaa klo 11 ja on avoinna aina klo 18 saakka. Saavuthan paikalle viimeistään klo 12:30 ja sitoudut olemaan paikalla klo 17 saakka. Illan hämärtyessä puisto valaistaan. Toivomme, että pukeudut mahdollisuuksien mukaan värikkäisiin vaatteisiin.

Flowparkin uusi mainosvideo kuvataan yhteistyössä Digiporkkana Oy:n kanssa. Varsinainen kuvaus toteutetaan klo 14-17. Muuna aikana voi seikkailla vapaasti radoilla. Kuvauksen aikana flowparkataan ohjatusti ennakkoon valituilla radoilla.

Päivän aikana palveluitamme ja aluettamme käyttämällä annatte suostumuksenne alueellamme kuvattavan mainosvideon julkaisuun markkinointikäyttöön korvauksetta. Mainosvideon kuvaaminen on yksityistilaisuus ja kielletty alle 18-vuotiailta. Säävaraus. Lisätietoja kuvauksesta.