Siirry sisältöön
Benji

Haluatteko haastaa ja tsempata toisianne? Etsitkö porukallesi hauskaa ja liikuttavaa tekemistä?

Flowparkissa järjestät helposti mm. luokkaretket, TYHY-päivät, urheiluseurasi vaihtoehtotreenit, yhdistyksesi virkistyspäivän, opiskeluporukkasi yhteishengen nostatuksen tai vaikka kaveriporukkasi kesän päättäjäiset. Flowparkkaus soveltuu kaikenlaisille porukoille, 10 hengestä isoille, jopa useiden satojen seikkailijoiden ryhmille. Puistojen eritasoiset radat takaavat sen, että haastetta löytyy kaikentasoisille flowparkkaajille.
Ylittäkää itsenne, yhdessä!

Liikuntaa? Ryhmähengen kohotusta? Hauskanpitoa? Ulkoilmaa? Flowpark on kohteena kaikkea tätä. Flowparkkaus on myös helppo yhdistää osaksi koko päivän ohjelmaa. Tarjoamme valmiita palvelupaketteja, joiden avulla voit rakentaa esimerkiksi yön yli kestävän elämyksen.

Puistot ovat avoinna ryhmille tilauksesta myös virallisten aukioloaikojen ulkopuolella. Räätälöimme tilaisuuden toiveidenne mukaan.

Kysy lisää ja pyydä tarjous haluamaltasi paikkakunnalta:

Turku, [email protected]
Lappeenranta, [email protected]
Vierumäki, [email protected]
Ähtäri, [email protected]
Tampere, [email protected]
Hämeenlinna, [email protected]

Haasta itsesi ja kaverisi!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA