Siirry sisältöön
Benji

Flowpark toteuttaa seikkailupuistokisat

Flowpark toteuttaa asiakkaiden toiveen ja järjestää ensimmäiset seikkailupuistokisat elo-syyskuussa. Flowparkkauksen MM-kilpailujen karsinnat käydään kuudella paikkakunnalla ja finaali järjestetään syyskuun lopussa Flowparkin kotikaupungissa Turussa.

Flowpark on kaikenikäisille suunnattu huvipuistoon verrattava käyntikohde. Se, että toiminnan moottori on ihminen itse, tuo mukaan liikunnallisen puolen.

Puistoihimme voi tulla pitämään hauskaa perheen kanssa, harrastamaan tai treenaamaan ihan tosissaan, kuvailee Flowpark Oy:n ”King of Monkeys” Janne Kalhama.

Puistojen seikkailuradat ovat eritasoisia. Vaikeimmat tarjoavat myös fyysistä ja teknistä haastetta sitä kaipaaville. Karsinnoissa kisaajien tehtävänä on läpäistä puiston vaikein rata. Kilpailussa arvostellaan muun muassa tekniikkaa, tyyliä ja suorituksen kokonaisfiilistä. Kilpailu on avoin kaikille. Puistot ovat normaalisti avoinna kaikille asiakkaille myös kisojen aikana.

Kisa on vakavasti otettava, mutta turhan tosissaan ei ole syytä olla. Odotamme kilpailijoilta erityisesti oikeanlaista asennetta, kertoo tapahtuman juontajana toimiva Sami Mattsson.

Esimerkiksi crossfit-, juoksu- ja triathlontapahtumat ovat kasvattaneet erilaisten urheilukisojen suosiota. Flowparkissa halutaan kokeilla, miten seikkailupuistokisa otetaan vastaan. Flowparkkauksesta on kehittynyt kuuden toimintavuoden aikana lajitermi, ja suosio on kasvussa. Tänä vuonna odotetaan 100 000 kävijän rajan menevän rikki. Flowparkin laajentuminen parin vuoden sisällä kuuden puiston ketjuksi tarjoaa alustan kisakiertueelle.

Nyt on oikea aika koeponnistaa kisat. Tarkoitus on kasvattaa tapahtumaa tulevaisuudessa. Uskomme, että potentiaalia suureen urheilujuhlaan on, visioi Kalhama.

Osakilpailujen kolme parasta pääsevät finaaliin, joka järjestetään 26. syyskuuta. Turun puistoon rakennetaan uusi rata finaalia varten. Uusi rata avautuu kaikkien asiakkaiden käyttöön kilpailun jälkeen. Flowpark palkitsee osakilpailujen ja finaalin kolme parasta tuotepalkinnoilla yhteistyössä Sonyn, Fjällrävenin, Vauden ja Vandernetin kanssa.

fpmm

Osakilpailut
Lappeenranta 4.8.
Turku 6.8.
Hämeenlinna 8.8.
Ähtäri 15.8.
Tampere 5.9.
Vierumäki 12.9.

Finaali
Turku 26.9.