Siirry sisältöön
Benji

Historian ensimmäiset flowparkkauksen MM-kisat skabaillaan elo-syyskuussa

Flowparkkauksen MM-kisoissa tuomaristo arvioi tyyliä, tekniikkaa, ja asennetta. Kilpailussa on yksi sarja ja se on avoin kaikille. Kilpailijoilta edellytetään 150 cm pituutta. Osakilpailuissa jokainen kisaaja suorittaa puiston mustan radan tai erikseen määritellyn osan siitä. Osakilpailun kolme parasta lunastavat paikan Turussa järjestettävään finaaliin. Finaalia varten rakennetaan uusi MM-kisarata: Flowparkensis hardcore!

Osakilpailut
Lappeenranta 4.8.
Turku 6.8.
Hämeenlinna, Ahvenisto 8.8.
Ähtäri Zoo 15.8.
Tampere, Varala 5.9.
Vierumäki 12.9.

Finaali
Turku 26.9.

Ilmoittaudu mukaan [email protected] Kisamaksu on 25e/hlö, sisältäen päivälipun osakilpailupuistoon ja tuotekassin. Lisätietoja: https://www.flowpark.fi/mm-kisat/

mmFlyer_A6