Siirry sisältöön
Benji

Flowpark Ahveniston avajaisissa korkataan Skyline-liuku

Flowpark Ahveniston ratakokonaisuus täydentyy sinisellä Longbeach-radalla ja Skyline-liukuradalla. Longbeach soveltuu kaikentasoisille seikkailijoille. Haastetta tarjoavat mm. bambupolku, leijuvat levyt ja keinut. Skyline on Ahveniston todellinen erikoisuus: yli 200 metriä liukua parkkipaikan yli lähes 25 metrin korkeudella. Vain todellisille flowparkkaajille!

Avajaisissa jaossa vapaalippuja Flowparkiin ja maauimalaan

Näyttelijä Ville Keskilä testaa rohkeuttaan ja suorittaa avausliu’un Skylinellä klo 11. Seuraaville kymmenelle uskaliaalle Skylinen laskijalle on tarjolla vapaalippu Hämeenlinnan Uuteen Kesäteatteriin. Lisäksi päivän aikana arvotaan Flowpark-asiakkaiden kesken 10 kpl vapaalippuja Flowpark Ahvenistoon ja 10 kpl maauimalaan.

skyline