Siirry sisältöön
Benji

Flowpark Ahvenistolla pyritään avaamaan lisää ratoja loppuviikosta

Hämeenlinnassa Ahveniston toimintapuiston alueelle rakentuvasta Flowparkista avattiin viime lauantaina ensimmäiset radat asiakkaiden käyttöön. Radat on luokiteltu vaikeusasteisiin värikoodeilla. Flowparkkaajia on löytänyt jo runsaasti paikalle! Puisto on avoinna maanantaista perjaihin klo 12-20 ja viikonloppuna klo 10-18.
ratakyltitA4_HML
Testiradalla käydään läpi toiminta- ja turvallisuusohjeet radoille. Matalalla Benji&Bella radalla voivat seikkailla kaikenikäiset ja -pituiset flowparkkaajat. Vihreälle Fjällrävenille pituusraja on 120cm ja sillä kohotaan 3-6 metrin korkeuteen. Loppuviikosta pyritään avaamaan haastava punainen rata, joka kulkee nimellä Olympic spirit. Jopa 15 metrin korkeudelle nousevalla radalla seikkaillaan muun muassa hyppynaruilla ja heiluvissa keinuissa. Heinäkuussa 11.-24. päivä Flowpark Ahvenistossa flowparkataan 10 euron hintaisella testilipulla.

Alueella rakennetaan parhaillaan muita ratoja valmiiksi. Ahveniston jyrkästä maastosta johtuen kaikki työ tehdään käsityönä ilman nostokoneita. Rakennustöitä pyritään tekemään niin, että ne aiheuttavat mahdollisimman vähän häiriötä seikkailjoille. Flowpark on suunnittelut Ahveniston ratakokonaisuuden ja sen rakentaminen toteutetaan yhteistyössä liettualaisen rakennustiimin kanssa, jolla on erityisosaamista ja kokemusta kymmenien seikkailupuistojen rakentamisesta mm. Euroopaan ja Yhdysvaltoihin. Pahoittelemme mahdollisesti rakennustöistä aiheutuvaa häiriötä ja erityisjärjestelyjä puiston alueella.

lastenrata

Longbeach (sininen), Skyline (punainen) ja Olympic spirit (punainen) avataan yleisölle lauantaina 25.7., jolloin vietetään Flowpark Ahveniston virallisia avajaisia. Ratakokonaisuus täydentyy vielä Ahvenisto Athlete -radalla (musta), jolla vaaditaan uskalluksen ja tekniikan lisäksi myös fyysistä voimaa. Käy varmasti treenistä! Lauantaista 25.7. alkaen seikkailun hinta on normaali 22€/hlö, sis. seikkailun, alkuopastuksen sekä tarvittavat varusteet (valjaat+kypärä). Tervetuloa flowparkkaamaan!

Lisätietoja
Flowpark Ahvenisto
www.flowpark.fi/hameenlinna ja [email protected] Ryhmäkyselyt ja varaukset osoitteeseen [email protected]
Flowpark Oy
Konsepti ja rakentaminen [email protected], Flowparkin tarina

rakennusahvenisto