Siirry sisältöön
Benji

HIGH FIVE!

Flowpark Turulla pärähtää mittariin pyöreät viisi vuotta! Puistojen esikoinen on saavuttanut leikki-iän huikean ikäpaalun ja sen kunniaksi kutsumme Kaikki Teidät flowparkkaamaan sunnuntaina 17.5. klo 10-18. Tervetuloa flowparkkaamaan DJ Iso A:n siivittämänä!

Synttärifiiliksissä tarjoamme päivän 50 ensimmäiselle seikkailijaille lipun ilmaiseksi!
Muille lipun hinta on koko päivän ajan 5e/hlö, sis. seikkailun, alkuopastuksen sekä varusteet (valjaat+kypärän). Alueelle on ilmainen sisäänpääsy. Juhlan tuntua!

Tarjous voimassa vain sunnuntaina 17.5. Turun Flowparkissa. Lipunmyynti sulkeutuu tuntia ennen puiston kiinnimenoa. Varusteita rajattu määrä.

highfive

Seikkailun lomassa sirkustaiteilijat esiintyvät ja hauskuuttavat alueella

Viime vuosituhannen lopusta lähtien, Eikka ”Acrobatman” Alatalo on viihdyttänyt yleisöjä tempuillaan niin yksityistilaisuuksissa kuin massatapahtumissakin. Eikan erityisosaamisalueita ovat lattia-akrobatia ja tasapainoilu tikkailla, mutta hän taitaa myös jongleerauksen ja taikuuden salat unohtamatta sähköbasson soittoa.

klo 10:30 Acrobatman
klo 11:30 Acrobatman
klo 12:30 Acrobatman
klo 13:30 Acrobatman

eicca
Kuva: Jenny Mansikkasalo

Company Passika on kahden sirkusopiskelijan muodostama jongleeraus duo Suomen Turusta. Jongleerauspallojen lisäksi näiden kahden iloisen idiootin mukana kulkee kaksi hattulaatikollista riemua.

klo 12-16 Company passika eli kaksi riemukasta idioottia

Lisäksi Skanssin Hani-mehiläinen jakaa Flowparkin ilmapalloja kauppakeskuksessa ja puistossa. Bongaaa pörriäinen ja pallot!

Tervetuloa seikkailemaan, aistimaan sirkustunnelmaa ja toivottamaan onnea 5-v Flowparkilla!