Siirry sisältöön
Benji

Tampere saa Flowparkin
Varalan urheiluopisto kasvattaa asiakaspohjaa uudella vetonaulalla

Suomalainen seikkailupuistoketju Flowpark laajentaa Tampereelle. Puisto rakennetaan Varalan urheiluopiston alueelle Pispalanharjulle Pyhäjärven rannalle. Franchising-mallilla toimiva Flowpark aukeaa kesäkuussa.

Flowpark Varalaan rakennetaan kuuden radan kokonaisuus. Radat rakennetaan eläviin puihin niitä vahingoittamatta, ja radoilla edetään turvavaijeriin kytkettynä. Suunnittelutyöt on aloitettu.

– Alueen jylhät kalliorannat ja vesistö mahdollistavat sen, että pääsemme toteuttamaan tehtäviä, joita ei ole muissa puistoissa, vihjaisee Flowpark Oy:n ”King of Monkeys” Janne Kalhama.

tampere1

Keskeinen sijainti vain kahden kilometrin päässä kaupungin keskustasta tekee puistosta helposti lähestyttävän. Kävijöitä odotetaan laajasti koko Pirkanmaalta.

Varalassa uskotaan, että investointi suosittuun aktiviteettiin auttaa urheiluopistoa sopeutumaan kuluttajamarkkinoille. Flowparkkauksen ovat ottaneet omakseen esimerkiksi perheet ja nuoret aikuiset.

– Haluamme avata ovemme rohkeammin tavallisille vapaa-ajan asiakkaille ja yrityksille. Vastaavaa tekemistä ei löydy lähistöltä, joten koko Tampereen alueen vetovoima kasvaa ja samalla luomme uusia työpaikkoja, Varalan urheiluopiston rehtori Kimmo Sirainen uskoo.

Flowpark on turkulainen seikkailuhuvipuistoyritys, jonka puistot rakennetaan kotimaisena työnä. Puistot rakennetaan yleiseurooppalaisten standardien mukaan. Flowparkin omat puistot sijaitsevat Turussa ja Lappeenrannassa. Ensimmäiset franchising-mallilla toimivat puistot aukesivat viime vuonna Vierumäelle ja Ähtäriin. Molemmissa ylitettiin kävijätavoitteet ja kokemukset olivat positiivisia.

logo_VARALA_CMYK_HR