Siirry sisältöön
Benji

Miksi haluamme myöntää stipendin?

Flowparkkauksesta® on kehittynyt viiden kuluneen vuoden aikana huvipuistomaisen hauskanpidon ohella laji, harrastus ja liikuntamuoto. Flowparkin viisivuotissynttäreiden kunniaksi lanseeraamme stipendin. Rahastipendi (500€) annetaan 13-17-vuotiaalle, joka hakemuksellaan osoittaa olevansa oikea tyyppi ja ansaitsevansa tsemppausta liikuntaharrastukseensa.

Arvostamme yhdessä tekemistä, toisen kannustamista, itselleen mielekkään lajin löytämistä ja monipuolisuutta. Ei tarvitse olla ammattilainen tai kilpaurheilija, vaan oleellista on, että liikkuminen on hauskaa.

Flowparkkaaja®-stipendillä haluamme kannustaa nuoria liikkumaan ja olemaan aktiivisia. Tässä kohtaa voisi viitata ja linkkittää tsiljooniin tutkimuksiin siitä, millä tavoilla liikuntaa tukee ihmisen hyvinvointia. Todellisuudessa kaikki tiedämme jo nämä faktat. Sen sijaan oleellista on sopivan rento meininki ja tekeminen hyvällä fiiliksellä. Ei tarvitse olla kilpaurheilija tai ammattilainen: liikuntaharrastuksista voi nauttia itselleen sopivalla tavalla ja tasolla.

Teemme yhteistyötä lukuisten eri urheiluseurojen ja -järjestöjen kanssa. Usein teini-iässä kiinnostus vanhoihin harrastuksiin hiipuu ja arjessa tapahtuu hurjasti. Kaveriporukka muuttuu, joukkueen valmentaja vaihtuu, aika ei riitä, kiinnostuksen kohteet vaihtuvat… Jokaisella on oma syy olla harrastamatta tai harrastaa.

Toivomme, että stipendimme kannustaisi harrastamaan ja liikkumaan – tavoittelemaan sitä männyn latvaa tai aallon harjaa, joka on just sun juttusi.

Miten 500 euroa auttaisi harrastuksessasi? Kaipaisiko kalustosi päivitystä? Vaatiiko harrastuksesi reissaamista? Oleellista on oikea asenne. Katso lisätietoja ja hae stipendiä täältä.

gethigh