Siirry sisältöön
Benji

Oletko etsimämme typy tai tyyppi?
Haaveiletko ulkoilmatyöstä? Nautitko ihmisten parissa toimimisesta?
Asuuko sinussa ketterä city-Tarzan tai –Jane?

Flowstaff etsii täydennystä! Rekrytoimme puistoihin vanhan lauman jatkeeksi uusia seikkailuohjaajia kaudelle 2015. Tehtävänäsi on huolehtia, että jokaisen flowparkkaajan elämys on onnistunut.

Ohjaajan työ ajoittuu pääsääntöisesti ajalle touko-lokakuu. Työ sisältää mm. asiakkaiden opastusta, turvallisuudesta huolehtimista ja asiakaspalvelua, myyntityötä ja muita puiston päivittäiseen ylläpitoon liittyviä tehtäviä. Lisäksi haemme apuohjaajia kiireisimmän sesongin ajaksi juhannuksesta koulujen alkuun.

Edellytämme kaikilta hakijoilta:
• vähintään 18 vuoden ikää
• asiakaspalveluhenkisyyttä
• aktiivista ja liikunnallista asennetta

Toivomme reipasta, iloista ja vastuullista otetta työntekoon. Kielitaito (englanti, ruotsi, venäjä + muut) luetaan eduksi. Koulutamme ohjaajat tehtävään.

Tule mukaan reipashenkiseen ja rentoon porukkaan! Tarjoamme The Työpaikan kasvavassa yrityksessä (mänty kasvaa ka. 20cm vuodessa) alan näköalopaikalla (jopa 20m korkeudella) kannustavassa ilmapiirissä (raikkaassa ulkoilmassa)!

Puistokohtaiset hakuohjeet

Töihin Flowpark Turkuun?

Laadi hakemus, jolla erotut, ja kesän 2015 paras kesätyöpaikka voi olla sinun! Lähetä vapaamuotoinen hakemus + CV sähköpostilla osoitteeseen [email protected] 1.2.2015 mennessä. Otsikoi viesti ”Kesätyö Turku”.

Töihin Flowpark Lappeenrantaan?

Laadi hakemus, jolla erotut, ja kesän 2015 paras kesätyöpaikka voi olla sinun! Lähetä vapaamuotoinen hakemus + CV sähköpostilla osoitteeseen [email protected] 1.2.2015 mennessä. Otsikoi viesti ”Kesätyö Lappeenranta”.

Töihin Flowpark Vierumäelle?

Laadi hakemus, jolla erotut, ja kesän 2015 paras kesätyöpaikka voi olla sinun! Lähetä vapaamuotoinen hakemus + CV sähköpostilla osoitteeseen [email protected] 13.2.2015 mennessä. Otsikoi viesti ”Kesätyö Vierumäki”. Vierumäen paikat täytetään osana Vierumäen muuta kausityöntekijöiden rekrytointia.

Töihin Flowpark Ähtäri Zoohon?

Laadi hakemus, jolla erotut, ja kesän 2015 paras kesätyöpaikka voi olla sinun! Lähetä vapaamuotoinen hakemus + CV sähköpostilla osoitteeseen [email protected] 1.2.2015 mennessä. Otsikoi viesti ”Kesätyö Ähtäri Zoo”.

Annex - Weissmuller, Johnny (Tarzan's New York Adventure)_03