Siirry sisältöön
Benji

Flowparkit ovat sulkeneet porttinsa talvikaudeksi suurelta yleisöltä, mutta se ei tarkoita, että flowstaff olisi vaipunut talviunille. Turussa saimme vahvistusta TET-harjoittelijasta, kun ysiluokkalainen Paavo Arikka tutustui Flowparkissa työskentelyyn viikon ajan.

tsekkaus
Kun kausi loppuu, tyhjeneekö puisto?

Ei, väki vain vähenee ja silloin alkaa puiston hyvinvoinnin parantaminen! Alue siistitään, valjaiden toimivuus tarkistetaan, ja tarvittaessa tehdään mahdolliset ratoihin liittyvät korjaukset tai muutokset.

Esimerkiksi valjaiden tsekkaaminen on perusteellista, mutta palkitsevaa puuhaa. Jokainen sulkurengas tarkistetaan yksi kerrallaan, kuten myös kaikki muut valjaiden osat.

syyspuisto

Ratoihin tehdään muutoksia asiakkailta ja henkilökunnalta saadun palautteen perusteella – pientä fiksailua, huoltoa ja täysin uusia tehtäviä seuraava kautta varten. Esimerkiksi toisen testiradan liu’un ramppia parannettiin kaikille asiakkailla sopivaksi. Kun puiston pienimmät asiakkaat tulivat liukuun ja pääsivät ramppille, niin he eivät saaneet sulkurenkaita itse pois vaijerista, koska se oli liian ylhäällä. Siispä päätimme korjata asian.

Flowpark on näin tet-harjoittelijan näkökulmasta hyvin rento, mukava ja mielenkiintoinen työpaikka. Täällä saa tehdä monipuolista ja palkitsevaa työtä. Työilmapiiri on rento ja hauska. Puiston turvallisuudesta pidetään hyvää huolta. Voisin suorastaan toivoa, että pääsisin tänne vielä oikeisiin töihin! Mutta nyt jatkamaan töitä, niin saamme ne valmiiksi ennen kuin uusi kausi alkaa.

Teksti ja kuvat: Paavo Arikka

laiturinrakennus