Siirry sisältöön
Benji

Flowparkkaus sopii myös talvilajiksi!

Flowpark-puistot ovat avoinna ryhmille ympäri vuoden tilauksesta.
Järjestä urheiluseuran pikkujoulut, talven liikuntapäivä yritysporukalle, kaveriporukalle pimeäkiipeilyä hämärtyvässä illassa tai jotakin aivan muuta! Räätälöimme teidän porukalle sopivan seikkailusetin!

Flowparkkaus tarjoaa sopivasti haastetta kaikentasoisille seikkailijoille. Jokaisesta puistosta löytyy tehtäviä niin aloittelijalle kuin jo kokeneellekin flowparkkaajalle. Viileämmällä Suomen säällä mukaan kannattaa varata sääolosuhteisiin sopivat ulkoiluvaatteet, hyvät tukevat kengät ja hanskat. Flowparkkaamaan pääset neljällä paikkakunnalla: Turussa, Lappeenrannassa, Vierumäellä ja Ähtärissä.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous! Tervetuloa flowparkkaamaan!

Flowpark Turku: [email protected]
Flowpark Lappeenranta: [email protected]
Flowpark Vierumäki: [email protected]
Flowpark Ähtäri Zoo: [email protected] (ei varauksia tammi-helmikuussa)

IMG_0276