Siirry sisältöön
Benji

Flowparkin parisuhdeperjantai is back! Tule viettämään erilaiset treffit flowparkkauksen merkeissä!

Syys- ja lokakuussa Turun ja Ähtärin Flowparkeissa vietetään perjantaisin pariskuntien spesiaalipäivää. Parisuhdeperjantaina kaikenlaiset pariskunnat pääsevät seikkailemaan kaksi yhden hinnalla!

Ilmoitathan lipunmyynnissä pariskuntasi koostumuksen, jotta saat edun. Parisuhdeperjantai-etua hyödyntävät eivät voi tehdä puistoon ennakkovarausta. Etu on voimassa Turun Flowparkissa perjantaisin syys- ja lokakuussa (perjantait aikavälillä 5.9.-24.10.) ja Flowpark Ähtäri Zoo:ssa syyskuussa (perjantait aikavälillä 5.9.-26.9.) puistojen aukioloaikoina.

Tervetuloa rakentamaan parisuhdettasi huteralle pohjalle!

LR-1910

Pimeäkiipeilyä syysilloissa

Nyt vilisee valopäitä puistoissa! Flowpark Turussa on mahollisuus kokeilla pimeäkiipeilyä kypäriin kiinnitettävien otsalamppujen valossa koko syksyn ajan iltojen hämärtyessä. Tervetuloa testaamaan, miltä tuntuu olla hämärässä liikkuva flowparkkaaja! Pimeäkiipeilyä voi kokeilla luonnon valon vähentyessä puistojen aukioloaikoina. Pyydä valo käyttöösi henkilökunnalta, lamppuja rajoitettu määrä.