Siirry sisältöön
Benji

Kaksi uutta rataa lapsille
Turun Flowpark vahvistaa asemaansa Suomen suurimpana köysiseikkailupuistona

Turun Flowparkissa on avattu kaksi uutta matalalla, noin metrin korkeudella, kulkevaa rataa. Laajennuksen myötä lapsille sopivat rataosuudet kolminkertaistuivat. Puiston tehtävien kokonaismäärä on nyt jo yli 120.

Flowpark profiloituu aiempaa vahvemmin koko perheen aktiviteetiksi, kun tekemistä on tarjolla runsaasti myös perheen pienemmille. Noin metrin korkeudella kulkevilla radoilla aikuinen pystyy auttamaan lasta maasta käsin, eikä radoille välttämättä tarvitse lähteä itse mukaan.

Matalalla olevia tehtäviä on kolmisenkymmentä. Osuudet soveltuvat erinomaisesti myös korkeisiin paikkoihin totutteleville aikuisille. Tehtävistä löytyy mm. viikinkipuu, kiipeilyseinä, kaksi liukua ja verkkokuja.

Korkeammille radoille pituusraja on 120 cm. Flowparkkaus on perinteisesti ollut erityisen suosittua koululaisten ja nuorten aikuisten keskuudessa.

– Haluamme kannustaa koko perheen liikkumaan. Eritasoisten ratojen lukuisalla määrällä taataan se, että haastetta löytyy pienille ja isoille flowparkkaajille, aloittelijoille sekä konkareille, King of Monkeys Janne Kalhama kuvailee. Turun Flowparkin lastenradat:

– Ratoja 3 kpl, 29 tehtävää noin metrin korkeudella
– Soveltuvat noin 3-4-vuotiaasta ylöspäin, myös aikuisille
– Aikuisen tulee aina valvoa radalla liikkuvaa lasta
– Lipun hinta lastenradoille on 15 euroa, sisältää alkuopastuksen, valjaat ja kypärän
– Lippu on voimassa koko päivän tai kunnes palauttaa varusteet
– Puiston alueelle on ilmainen sisäänpääsy

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Turun Flowparkissa on uudistettu myös vanhoja ratoja. Monipuolisuus, haasteellisuus ja seikkailijoiden erilaisuus ovat tärkeässä roolisssa uudistuksia mietittäessä.

– Suunnittelemme ja rakennamme kaiken itse. Tehtävien toteutuksessa voimme kuunnella ihan eri tavalla asiakasta ja joustamme ympäristön mukaan. Vaihtamalla yksittäisiä rataosuuksia kokonaisuudesta tulee uusi. Puistossa on nyt 16 eritasoista rataa, kaksi testirataa ja yhteensä yli 120 tehtävää, Kalhama kertoo. 
Tervetuloa testaamaan uusia ratoja!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA