Siirry sisältöön
Benji

Flowpark Ähtäri Zoo on tehnyt sopimuksen Ystäväkortti-palvelun kanssa
Flowparkkaus sopii loistavasti lajiksi myös erityisryhmille

Flowparkin seikkailuradat on luokiteltu neljään eri vaikeusasteeseen, joten haastetta löytyy kaikentasoisille seikkailijoille. Flowparkissa jokainen voi edetä omien kykyjensä mukaan. Myös ohittaminen radoilla on helppoa aina lavan kohdalla, jos joku haluaa edetä nopeammin tai hitaammin kuin toinen. Flowparkkaus on hauskaa, liikunnallista ja turvallista toiminnallista tekemistä. Kaikki asiakkaat opastetaan toimintaan ennen seikkailua. Jokaisen tulee suorittaa testirata ennen varsinaisille radoilla pääsyä.

Ystävänkortin ansiosta kehitysvammaisella henkilöllä on mahdollisuus osallistua tasavertaisena eri palveluihin.
Kehitysvammainen henkilö ei useimmiten pysty ilman avustajaa lähtemään vapaa-ajan palveluihin, ja jos hänen pitää maksaa avustajankin kulut, kustannukset ovat aina kaksinkertaiset.

Korttia esittämällä hänen harrastamisen mahdollistava ystävä/tukihenkilö pääsee maksutta sopimuksen kanssamme tehneiden palveluntarjoajien tarjoamiin tapahtumiin ja harrastuksiin.

Ystäväkortti-toiminnassa kehitysvammainen maksaa itse omat kulunsa.

Ystävänkortti on kehitysvammaisen henkilön hallussa ja hän käyttää sitä ystävänsä/ tukihenkilönsä kanssa. Korteista pidetään rekisteriä ja ne ovat henkilökohtaisia.

Lisätietoja palvelusta https://www.ystavankortti.fi/ystavankortti.html.