Siirry sisältöön
Benji

Flowparkkauksesta lisävaltti Ähtärin matkailuun
Kotimaisen Flowpark-ketjun neljäs seikkailupuisto aukeaa lauantaina

Flowpark Ähtäri Zoo:n avajaisia vietetään lauantaina 14.6. klo 12-19. Alueella on on myös Ähtäri Zoo Resortin kesäkauden avajaiset, joten ohjelmaa riittää koko päiväksi. Flowparkin avajaisia siivittää flowparkkaus-näytös.

– Flowparkkaus on itsensä ylittämistä ja kaverin tsemppaamista, tasapainoilua ja koordinaatiota testaavaa aktiivista tekemistä, joka sopii kaikille seikkailumielisille ikään katsomatta, kuvailee lajin isä, Flowpark Oy:n King of Monkeys Janne Kalhama.

Flowpark täydentää Ähtärin matkailutarjontaa ja sen uskotaan houkuttelevan alueella uusia kävijöitä. Flowpark vetää erityisesti lapsiperheitä, nuoria ja nuoria aikuisia. Kävijätavoite ensimmäiselle kaudelle on 5000.
– Ähtärin alueelta löytyy tekemistä ja kokemista moneksi päiväksi. Flowpark tuo mukanaan raikkaan tuulahduksen ja sopivasti extremeä, kuvailee Ähtärin puiston vetäjä Juho Ylitalo.

Flowpark Ähtäri Zoo toimii franchising-mallilla. Muut Flowpark-puistot sijaitsevat Turussa, Lappeenrannassa ja Vierumäellä. Jokainen puisto on oma uniikki kokonaisuutensa. Ratojen suunnittelussa ja tehtävissä huomioidaan alueen erityispiirteet. Konsepti, suunnittelu ja rakennus on kokonaan suomalaista työtä.

– Ähtärin puisto sijaitsee aivan eläinpuiston pääsisäänkäynnin vieressä mäenharjalla, ja korkeimmilta radoilta näkee viereiselle järvelle saakka. Ähtärin puistossa erikoista ovat tien yli kulkevat tehtävät, joiden alta kuljetaan sisälle eläinpuistoon, kertoo Ylitalo.

Korkeimmillaan Flowpark Ähtäri Zoo:n radoilla pääsee keikkumaan 15 metrissä ja pisin liuku on jopa 115 metrin mittainen. Puisto on avoinna kesäkaudella joka päivä klo 10-19. Lisätietoja löytyy sivuiltamme.

ähtärikoulutus4