Siirry sisältöön
Benji

Haaveiletko ulkoilmatyöstä? Onko kesätyö vielä hakusessa? Tunnetko olevasi paikallinen city-Tarzan tai -Jane? Ähtärin Flowpark hakee työntekijöitä kaudelle 2014!

Flowpark ÄhtäriZoo aukeaa 14.6. ja etsii nyt seikkailuohjaajia kaudelle 2014. Vilkkain sesonki ajoittuu kesä-elokuulle, mutta töitä on tarjolla myös kiireisimmän ajankohdan jälkeen. Seikkailuohjaajan työ pitää sisällään mm. asiakasopastuksia, asiakaspalvelua, myyntityötä sekä muita puiston päivittäiseen ylläpitoon liittyviä tehtäviä.

Edellytämme hakijoilta vähintään 18 vuoden ikää. Toivomme seikkailuohjaajiltamme reipasta ja vastuullista otetta työntekoon, iloista mieltä, omatoimisuutta, asiakaspalveluhenkisyyttä, sekä aktiivista ja liikunnallista asennetta. Kielitaito (englanti, ruotsi, venäjä +muut) luetaan eduksi.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus + CV sähköpostilla osoitteeeen [email protected] Otsikoi viesti ”Kesätyö”. Työntekijöiden haku loppuu heti, kun sopivat henkilöt ovat löytyneet.

porukka