Siirry sisältöön
Benji

Flowpark laajenee neljän puiston ketjuksi

Flowparkkaus kasvattaa suosiotaan!
Ensi kesänä flowparkataan Turun ja Lappeenrannan lisäksi Vierumäellä vapusta ja Ähtärissä kesäkuun puolesta välistä lähtien. Flowpark ÄhtäriZoo on valmistuessaan Suomen neljäs Flowpark.

Flowparkin tavoitteena on alusta asti ollut laajentua valtakunnalliseksi ketjuksi. Kaudeksi 2014 aukeavat uudet Vierumäen ja Ähtärin Flowparkit toimivat franchising-mallilla. Turun puisto säilyy suurimpana.

– Turussa on Flowparkin koti. Kehitämme konseptia edelleen omien puistojen kokemuksella. Uusien puistoyrittäjien paikallistuntemuksen avulla Flowpark voi kasvaa vauhdilla joka puolella Suomea, kertoo Flowparkin ”King of Monkeys” Janne Kalhama.

Flowparkit suunnitellaan niin, että ne ovat helposti saavutettavissa valmiin infrastruktuurin lähellä. Turvallisuus ja ympäristön huomioiminen ovat toiminnan kulmakiviä. Jokaisen puiston suunnittelussa huomioidaan ympäristön ominaispirrteet. Ähtärin puisto rakennetaan aivan eläinpuiston viereen mäenharjalle, josta aukee maisema järvelle.

– Flowpark on seikkailupuistojen uranuurtaja Suomessa. Sen etuja ovat toimiva konsepti, kotimaisuus, vastuullisuus ja ekologisuus. Flowpark lisää Ähtärin vetovoimaa matkailukohteena, Ähtärin puiston toimitusjohtaja Juho Ylitalo kertoo.

Ähtärin Flowparkiin odotetaan ensimmäisenä kautena 5 000 ja seuraavaa kautena 8 000 kävijää. Puistoon tulee kuuden radan kokonaisuus ja kaksi erillistä pitkää liukua. Flowpark Ähtäri Zoo Oy on ähtäriläisten yrittäjien perustama yhtiö, joka vuokraa reilun hehtaarin kokoisen maa-alan Ähtärin Zoo Oy:ltä.

liuku

Flowparkien avajaiset:

Turku 1.5.
Lappeenranta 1.5.
Vierumäki 1.5.
ÄhtäriZoo 14.6.