Siirry sisältöön
Benji

Flowpark rakentaa kolmannen seikkailupuiston Vierumäelle
Uusi puisto ensimmäinen franchising-mallilla toimiva

Flowpark Oy avaa ensimmäisen franchising-puistonsa Vierumäelle vapunpäivänä 1.5.2014 klo 12. Puisto sijaitsee aivan Vierumäen ytimessä.

– Flowpark nousee tosi upealle paikalle, suoraan keskelle huippuluokan urheilukeskuksen ulkoaluetta, iloitsee Flowpark Oy:n toimitusjohtaja Janne ”King of Monkeys” Kalhama.

Flowparkin seikkailuradat rakennetaan 1-18 metrin korkeuteen eläviin puihin niitä vahingoittamatta. Vierumäelle tulee aluksi viiden radan kokonaisuus, oma pienille lapsille suunnattu rata sekä kaksi pitkää vaijeriliukua.

– Flowparkissa kaikenikäiset voivat pitää hauskaa ja päästää irti arjesta. Puistoon voi tulla yhtä lailla perhe, joka haluaa yhdessä kokeilla seikkailurataa tai työporukka, joka haluaa testata, kuka on paras liukumaan vaijerilla. Ja sopii tänne morsiamia ja sulhasiakin polttariporukoineen, visioi Vierumäki-yhtiöiden asiakkuusjohtaja Jarno Purtsi.

Vierumäellä otetaan käyttöön ensimmäisenä Suomessa Edelridin Smart Belay -varmistusjärjestelmä. Toisiinsa yhteydesä olevat sulkurenkaat toimivat myös liukurullana, mikä tekee radoilla etenemisestä entistä sujuvampaa.

Vierumäen puisto on Suomen kolmas Flowpark. Ensimmäinen avattiin Turkuun vuonna 2010 ja toinen Lappeenrantaan vuonna 2012. Franchising-konseptilla tavoitellaan valtakunnallista kasvua. Flowpark-puistot noudattavat toiminnassaan yleiseurooppalaisia standardeja sekä niiden pohjalta laadittua laatujärjestelmää ja ympäristöohjelmaa.

IMG_6837