Siirry sisältöön
Benji

Haaveiletko ulkoilmatyöstä? Oletko ketterä city-Tarzan tai –Jane? Haluatko auttaa asiakkaita kokemaan upeita elämyksiä? Flowstaff Turku ja Flowstaff Lappeenranta etsivät täydennystä!

Flowpark etsii Turun ja Lappeenrannan puistoihin vanhan porukan jatkeeksi uusia seikkailuohjaajia ja –apuohjaajia kaudelle 2014. Seikkailuohjaajan työ ajoittuu pääsääntöisesti ajalle touko-lokakuu ja apuohjaajan työ juhannuksesta elokuun puoleenväliin. Työ sisältää mm. asiakkaiden opastusta ja asiakaspalvelua, myyntityötä ja muita puiston päivittäiseen ylläpitoon liittyviä tehtäviä.

Edellytämme kaikilta hakijoilta vähintään 18 vuoden ikää. Toivomme reipasta ja vastuullista otetta työntekoon, iloista mieltä, asiakaspalveluhenkisyyttä sekä aktiivista ja liikunnallista asennetta. Kielitaito (englanti, ruotsi, venäjä + muut) luetaan eduksi.

Tule mukaan rentoon porukkaan: laadi hakemus, jolla erotut, ja kesän 2014 paras kesätyöpaikka voi olla sinun. Lähetä vapaamuotoinen hakemus + CV sähköpostilla osoitteeseen [email protected] 26.1.2014 mennessä. Jos haet työtä Turusta, otsikoi viesti ”Kesätyö Turku”, ja jos Lappeenrannasta, otsikoi viesti ”Kesätyö Lappeenranta”.

Lisätietoja sähköpostitse [email protected]

mäyris