Siirry sisältöön
Benji

Hae huippuhommaa!
Flowpark etsii rakennustiimin vetäjää

Löytyykö sinulta asennetta? Viihdytkö korkeissa paikoissa? Oletko huipputyyppi? Flowpark hakee vahvistusta rakennustiimiin sairaslomasijaiseksi. Tarjoamme itsenäisen työn, jossa pääset toteuttamaan taitojasi ja vaikuttamaan omaan työhösi. Tukenasi on tiivis työporukka.

Työ on yläköysiratojen rakentamista. Flowparkin radat rakennetaan noudattaen eurooppalaisia seikkailupuistojen standardeja. Työ ajoittuu tammi-toukokuulle 2014 ja siihen sisältyy rakennusprojekteja, jotka edellyttävät pidempijaksoista oleskelua rakennuskohteissa. Oma auto on välttämätön.

Odotamme, että olet vastuunkantokykyinen ja asenteesi on kohdillaan. Jaat Flowparkin arvot ja sovit tiimimme jäseneksi. Hallitset perus rakennustaidot, olet tarkka ja turvallisuusasiat ovat lähellä sydäntäsi. Eduksi luemme kokemuksen kiipeilystä ja/tai korkeanpaikan työskentelystä, rakennusalan, arboristin tai muun soveltuvan koulutuksen ja putoamissuojainten tuntemuksen.

Vapaamuotoiset hakemukset palkkatoiveineen 30.11.2013 mennessä sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

Lisätietoja antaa Janne Kalhama, p. 0400 427828.