Siirry sisältöön
Benji

Flowparkin edustajat on nimetty Suomen edustajaksi WG-15-työryhmään, joka työskentelee seikkailualan turvallisuuden kehittämiseksi. Työryhmä kokoontuu vuosittain keskustelemaan seikkailualan ajankohtaisista asioista. Euroopassa ala on jo vanha, mutta Pohjoismaissa olemme vielä tuore tulokas.

Idea standardisointityöhön mukaan lähtemisestä sai alkunsa, kun Flowpark vieraili heinäkuussa Saksassa tutustumassa eurooppalaisiin seikkailupuistoihin ja -välineisiin. Saksalaiset kollegamme pyysivät meitä mukaan työryhmään, jossa kehitetään eurooppalaisia standardeja seikkailualalle. WG-15-työryhmässä on mukana edustajia Saksasta, Ranskasta, Sveitsistä ja Espanjasta, joten pohjoismainen, suomalainen näkökulma tuo uusia tuulahduksia työhön.

Suomessa olemme mukana standardisointityössä CEN/TC 136 –komiteassa, joka kattaa laajasti urheilu- ja vapaa-ajan aloja. Kansallisella tasolla Suomen Standardisoimisliitto SFS ry ohjaa ja koordinoi työtä.

Meillä on paljon annettavaa seikkailupuistojen toiminnalle ja turvallisuudelle, sillä Flowpark toteuttaa seikkailuhuvipuistokonseptiaan suunnittelusta ja rakentamisesta lähtien aina käytännön pyörittämiseen saakka itse. Jotta pääsemme hyödyntämään asiantuntijuuttamme parhaalla mahdollisella tavalla, perehdymme standardisointityön käytäntöihin. Sukellus standardiviidakkoon alkakoon!

sfs