Siirry sisältöön
Benji

Ylittäkää itsenne porukalla!

Virkistyspäivään tulee uutta vipinää, kun tiimi haastaa itsensä seikkailuradoilla. Koululaisille flowparkkaus toimii puolestaan hauskana ryhmähengen nostattajana. Urheiluseuroille liikunnallinen toiminta sopii vaikka vaihtoehtotreeniksi.

Flowparkissa järjestät helposti ryhmätilaisuuden isommallekin porukalle. Aktiivinen seikkailu ulkoilmassa on loistava aktiviteetti kaikenlaisille ja –kokoisille ryhmille.

“Kannattaa ehdottomasti lähteä hyvässä porukassa kokeilemaan vähän vanhempanakin rajojaan. Yksin harvemmin tulee lähdettyä Flowpark tyyppiseen paikkaan. Ryhmässä on voimaa ja kaikki kannustavat ja auttavat kaveria. Onnistumisesta saa voimaa itselle ja ryhmälle; me teimme sen yhdessä.
Jälkeenpäin saunan lauteilla käytiin onnistumiset ja vähän epäonnistumisetkin huumorinkukan kanssa läpi. Jäi ihania muistoja, joita sitten voi jälkipolville kertoilla.” SPR Lappeenranta/EA-ryhmä Lauritsala

flowparkkausta
Seikkailupäivästä rakennamme toiveidesi mukaan kokonaisuuden, joka voi sisältää flowparkkauksen lisäksi ruokaa energiatason säilyttämiseksi ja rentouttavaa saunomista. Myös kokoustilat, yksityistilaisuudet ja muut tapahtumat järjestyvät helposti kauttamme.

Lisätietoja ryhmätilaisuuksista ja palvelupaketeista löytyy täältä. Kyselyt ja tarjouspyynnöt osoitteeseen [email protected] tai [email protected]

porukka