Siirry sisältöön
Benji

Tiedätkö jo, mitä on flowkour? Flowstaff on aktiivista ja vilkasta porukkaa, jolta ei energia tai mielikuvitus ihan heti lopu kesken. Nyt kehitteillä on uusi laji!

entrance

Kesän 2013 hitiksi on kovaa vauhtia nousemassa uusi laji – flowkour – joka perustuu 1980-luvulla Ranskassa kehitettyyn parkour-liikuntalajiin. Kekseliäät liikkeet, sulava eteneminen ja ympärillä olevien rakenteiden sekä ympäristön käyttäminen hyödyksi liikkumisessa ovat olennainen osa niin parkouria kuin flowkouriakin.

Flowkourissa painoarvoa annetaan äärimmäisen keksiläille liikkeiden nimille. Testin ovat läpäisseet mm. one foot jump, door swing, frontside climbing elephant ja entrance. Flowkourin harrastuspaikkana toimivat Flowpark-seikkailuhuvipuistot Turussa ja Lappeenrannassa.

raymysterio

Flowkouria suositellaan huumorintajuisille, kekseliäille ja kokeilunhaluisille flow-ihmisille. Todellisen flow-ihmisen profiiliin voi tutustua täällä: Catwalk. Flowstaff ottaa mielellään vastaan ehdotuksia liikkeiden nimistä ja tempuista!

HUOM! Flowkourin kokeileminen aina omalla vastuulla!