Siirry sisältöön
Benji

Verkkohyökkäys nettisivuilla – sivuilla ja sähköposteissa toimintahäiriöitä alkuviikosta

Flowparkin nettisivuille tehtiin verkkohyökkäys lauantain ja sunnuntain välisenä yönä viime viikonloppuna. Sivuille ilmestyi Syyrian kapinallisia tukevaa propagandaa. Olemme pahoillamme asiakkaiden puolesta. Osa sivuille hakkeroidusta materiaalista oli sellaista, joka ei sovellu lapsille ja nuorille.

Sivuja alettiin korjaamaan heti sunnuntaiaamuna, mutta koodiin oli päästy sen verran syvälle, että korjaus venyi iltaan saakka. Maanantaina ja tiistaina palveluntarjoaja sulki sivut hakkeroinnin syyn selvittämiseksi ja jatkoi sivujen palautusta. Samasta syystä myös sähköpostit ovat olleet jumissa.

Vielä tänään nettisivuissa ja sähköposteissa on ollut pientä häikkää, mutta toimiston puolella on pääasiassa päästy riippumatoista takaisin työntouhuun. Nettisivut ovat jo normaalisti toiminnassa ja sähköpostien palautusta viimeistellään parhaillaan. Kiitämme kärsivällisyydestä!

sivut

Vaikka Flowpark on tulevaisuuden merkittävä kansainvälinen toimija, emme uskoneet sivujamme ihan näin halutuksi levityskanavaksi! 😉