Siirry sisältöön
Benji

Benji Bananasille koti Flowparkista
Turkulaiset yritykset Tribeflame ja Flowpark yhteistyöhön

Peliyhtiö Tribeflame ja seikkailuhuvipuistoja pyörittävä Flowpark ovat tehneet sopimuksen yhteistyöstä. Kaksi eri alalla toimivaa yritystä hakevat yhteistyöstä voimaa markkinointiin.

Benji

Suositun Benji Bananas –pelin ja flowparkkauksen yhtäläisyydet herättivät mielenkiinnon yhteistyöhön. Tasopelissä ja luonnossa tapahtuvassa ratahyppelyssä on paljon yhteistä. Flowparkissa oltiin jo ideoitu omaa pelisovellusta ja etsitty puistolle sopivaa maskottia. Yhteisymmärrys syntyi nopeasti.
– Benji saa huolehtivan kodin Flowparkista ja Flowpark kaipaamansa maskotin. Benji on adoptoitu kaltaistensa apinoiden pariin, Flowparkin toimitusjohtaja Janne Kalhama kertoo.

Flowparkissa asiakas pääsee kokemaan pelinomaisen liikkumisen todellisuudessa. Asiakas etenee eritasoisilla puihin rakennetuilla seikkailuradoilla lihasvoimin. Puhelimeen ladattavassa Benji Bananas –pelissä edetään näytön välityksellä samankaltaisesti esimerkiksi heilahtelevien liaanien avulla. Pelihahmoina toimivat sympaattiset apinahahmot.

Yrityksiä yhdistää turkulaisuus ja tahto kokeilla rohkeasti uutta.
– Monikaan mobiilipeli ei ole päässyt niin suureen suosioon, että niillä olisi oma seikkailuhuvipuisto. Benjillä on jo n. 20 miljoonaa latausta, joten suuren menestyksen tueksi on mahtavaa saada meidän apinalle koti lähiseudulta. Olemme ylpeitä tästä yhteistyöstä, Tribeflamen toimitusjohtaja Torulf Jernström kertoo.

Benji flowparkkaa

Yhteistyö näkyy aluksi mainoksina ja Benji-maskotin kautta. Tulevaisuudessa yhteistyötä on tarkoitus laajentaa. Suunnitteilla on esimerkiksi Benji Bananas –nimikkorata Flowparkiin.
Flowpark-seikkailuhuvipuistot sijaitsevat Turussa ja Lappeenrannassa ja Benji Bananas –peli on ladattavissa kaikkiin iOS, Android ja pian myös Windows Phone puhelimiin.