Siirry sisältöön
Benji

Flowparkin nettisivut on uudistettu. Muutoksia suunniteltiin pitkään ja hartaasti talven aikana. Halusimme rakentaa sivuista vanhoja sivuja selkeämmät ja asiakkaille toimivammat. Uudet sivut ovat olleet auki melkein kaksi viikkoa ja nyt on aika kertoa, miten olemme uudistuksessa onnistuneet. Pientä viilailua tehdään edelleen ja esimerkiksi kuvagallerioita päivitetään ahkerasti. Kieliversiot (ruotsi, englanti, venäjä) ovat myös tulossa. Ennen kuin käännöstyö todenteolla käynnistetään, kuulemme mielellään kaikenlaista palautetta.

Löydätkö sivuilta etsimäsi?
Miltä näyttää visuaalinen ilme?
Pelittävätkö sivut teknisesti?
Mikä on yleinen fiilis?
Kaipaatko jotakin lisää tai vähemmän?
Toimiiko kokonaisuus vai ei?

Palautetta voi jättää kommentoimalla suoraan tähän, lähettämällä sähköpostia [email protected] tai [email protected], kertomalla ajatuksia työntekijöille puistossa sekä osallistumalla gallupiin www.facebook.fi/flowpark. Avaa siis sanainen arkkusi ja anna risut, ruusut, parannusehdotukset ja kehut nyt!

sivut2