Palvelut

Kaivatessasi taukoa flowparkkauksen lomassa, voit istahtaa puiston taukopenkeille ja seurata muiden etenemistä radoilla. Jos energian tarve yllättää, voit suunnata Flowcafén terassille tankkaamaan. Flowcafesta saa ostettua kylmiä ja kuumia juomia, sekä pientä purtavaa. Omia eväitä voi istua nauttimaan niille osoitetuilla tauko- ja levähdyspaikoilla. Monipuolisempi tarjonta kahvilatuotteita löytyy eläinpuiston myymälästä.

Maksutta käytössäsi ovat Flowparkin
Taukopaikat penkkeineen
Parkkipaikat eläinpuiston (P1) ja Familygolfin (P2) edustoilla.
WC

Jos haluat käyttää alueella useampia palveluita, voit olla yhteydessä Ähtärin matkailupalveluista vastaavaan Ähtäri Zoo Resortiin sähköpostitse [email protected] tai puhelimitse 044 7310 114.

Ruokailu
Ruokailu onnistuu kätevästi ennen tai jälkeen seikkailun. Matkailualueelta löytyy ympärivuoden Zoon kahvilapalvelut ja kivenheiton päässä sijaitseva Hotelli Mesikämmenen ravintola. Kesäkaudella on avoinna lisäksi Ähtäri Zoo Camping ravintolapalvelut ja Koskelan Keramiikka.

Majoitus
Flowparkin läheisyydestä löytyy erittäin monipuolinen majoitustarjonta, josta varmasti löytyy jokaiselle jotakin. Yhden kilometrin säteellä seikkailuhuvipuistosta sijaitsee leirintäalue eri majoitusvaihtoehtoineen, hotelli ja viiden tähden luksusmökkejä. Lisätietoja voi etsiä alla olevista linkeistä:

Ähtäri Zoo Camping
Naava Resort
Hotelli Mesikämmen
Hirvimökit

Virkistäytyminen ja muut aktiviteetit
Seikkailun jälkeen voit käydä virkistäytymässä leirintäalueen uimarannalla Hankaveden aalloissa ja vesiliukumäessä tai Hotelli Mesikämmenen kylpylässä.

Flowparkin lisäksi kesäisin Ähtärin matkailualueella on mahdollista harrastaa luontokävelyjä, melontaa, kalastusta, golfia monessa eri muodossa: 18-väyläinen Ähtärin Golf, 6-väyläinen Par 3 -golf (Familygolf), 6-väyläinen Frisbee -golf (Familygolf) ja leirintäalueen Minigolf. Unohtamatta Ähtäri Zoon eläinpuistokierrosta!

Listätietoja voi etsiä alla olevista linkeistä:
Familygolf
Vesi Vaeltajat
Ähtärin Golf
Ähtäri Zoo