Matka2018-messuilla testikäytössä uusi tehtävä

Olemme mukana Matka 2018 -messuilla

Testikäytössä on uusi tehtävä!

Flowpark löytyy Matkamessuilla Suomen saariston yhteisosastolta 6n2-9 torstaista sunnuntaihin 18.-21.1. Torstaina messuilla vietetään ammattilaispäivää ja perjantaista eteenpäin ovet ovat avoinna yleisölle.

Flowpark rakentaa osastolle kaksi erilaista kiipeilytehtävää, joissa messuvieraat pääsevät testaamaan kiipeilytaitojaan. Toinen tehtävistä on Turun puiston kauden 2018 uutuus Helminauha. Testaa ja anna palautetta uudesta tehtävästä ensimmäisten joukossa.

Törmäillään messuilla! Meidät löydät kohottamalla katseen katonrajaan! 😉
TURKU

Seikkailuohjaajien rekrytointi kaudelle 2018 käynnissä

HAKUAIKA 15.1.-4.2.!
Flowstaff etsii täydennystä!

Haluat olla osa tiimiä, joka tarjoaa ihmisille elämyksiä, luo seikkailulle turvallisen ympäristön ja auttaa, tsemppaa sekä kannustaa niin asiakkaita kuin työkavereitakin haastamaan itsensä ja tekemään parhaansa.

Olet luontainen asiakaspalvelija ja viihdyt erilaisten ihmisten parissa. Reippaus, liikunnallisuus ja vastuuntuntoisuus kuvaavat luonnettasi. Tartut toimeen oma-aloitteisesti. Pidät osaltasi huolta siitä, että tiimi toimii. Ilmaiset itseäsi vähintään suomeksi ja englanniksi, myös elekieli ja pantomiimi luonnistuu tarvittaessa. Ympärilläsi säkenöi aina hyvä fiilis.

Oletko sinä etsimämme vahva lenkki?

Flowpark etsii puistoihin vanhan porukan jatkeeksi uusia seikkailuohjaajia kaudelle 2018.
Ohjaajan työ ajoittuu pääsääntöisesti ajalle touko-lokakuu. Työ sisältää mm. asiakkaiden opastusta, turvallisuudesta huolehtimista ja asiakaspalvelua, myyntityötä ja muita puiston päivittäiseen ylläpitoon liittyviä tehtäviä.

Lisäksi haemme apuohjaajia kiireisimmän sesongin ajaksi juhannuksesta koulujen alkuun.

Edellytämme kaikilta hakijoilta:

– min. 18 vuoden ikää
– liikunnallisuutta, työ on ajoittain fyysistä
– asiakaspalvelu- ja myyntihenkisyyttä
– oma-aloitteista ja vastuullista otetta työntekoon

Eduksi katsomme:

– monipuolinen kielitaito
– kiipeily- sekä ohjauskokemus
– flowstaff-henki
– kerro Sinä meille, mikä on ehdoton etusi ja erityistaitosi!

Koulutamme kaikki valitut ohjaajat tehtävään maalis-huhtikuun aikana.

Tule mukaan reipashenkiseen ja rentoon porukkaan! Tarjoamme The Työpaikan kasvavassa yrityksessä (mänty kasvaa ka. 20cm vuodessa) alan näköalapaikalla (jopa 20m korkeudella) kannustavassa ilmapiirissä (raikkaassa ulkoilmassa)!

Vierumäen koulutuksessa 2016 käynnissä pelastusharjoitus.

Vierumäen koulutuksessa 2016 käynnissä pelastusharjoitus.

Puistokohtaiset hakuohjeet


Töihin Flowpark Ahvenistoon Hämeenlinnaan?

Laadi hakemus, jolla erotut, ja kesän 2018 paras kesätyöpaikka voi olla sinun. Lähetä vapaamuotoinen hakemus + CV sähköpostilla osoitteeseen hakemus@tgklubben.fi 4.2.2018 mennessä. Otsikoi viesti ”Kesätyö Flowpark Ahvenisto”.

Töihin Flowpark Turkuun?

Laadi hakemus, jolla erotut, ja kesän 2018 paras kesätyöpaikka voi olla sinun. Lähetä vapaamuotoinen hakemus + CV sähköpostilla osoitteeseen info.turku@flowpark.fi 4.2.2018 mennessä. Otsikoi viesti ”Kesätyö Turku”.

Palkkaamme Turkuun myös muutaman kioskimyyjän. Kioskimyyjä voi olla alle 18-vuotias.

Töihin Flowpark Varalaan Tampereelle?

Laadi hakemus, jolla erotut, ja kesän 2018 paras kesätyöpaikka voi olla sinun. Lähetä vapaamuotoinen hakemus + CV sähköpostilla osoitteeseen info.varala@flowpark.fi 4.2.2018 mennessä. Otsikoi viesti ”Kesätyö Flowpark Varala”.

Töihin Flowpark Vierumäelle?

Laadi hakemus, jolla erotut, ja kesän 2018 paras kesätyöpaikka voi olla sinun. Lähetä vapaamuotoinen hakemus + CV sähköpostilla osoitteeseen rekrytointi@vierumaki.fi 4.2.2018 mennessä. Otsikoi viesti ”Kesätyö Flowpark Vierumäki”.

Töihin Flowpark Ähtäri Zoohon?

Laadi hakemus, jolla erotut, ja kesän 2018 paras kesätyöpaikka voi olla sinun. Lähetä vapaamuotoinen hakemus + CV sähköpostilla osoitteeseen info.ahtari@flowpark.fi 4.2.2018 mennessä. Otsikoi viesti ”Kesätyö Flowpark Ähtäri Zoo”.

lahjakortit ylippilaille ja valmistuville

Lahjakortit jouluksi – elämyksiä elämäsi ihmisille!

Lahjakortit helposti ja nopeasti pukinkonttiin Flowparkin verkkokaupasta

Kärvisteleekö lapsesi liikaa neljän seinän sisällä? Puutuuko siskosi takamus opiskellessa? Haluatko muistaa vanhempiasi antamalla heille haasteen? Asuuko puolisossasi sisäinen apina, joka odottaa vapauttamista?

Anna lahjaksi parempaa tekemistä! 

Flowparkin lahjaliput ilahduttavat kaikenikäisiä seikkailumielisiä ja sopivat lahjaksi kenelle vain ulkoilmasta ja aktiivisesta tekemisestä nauttiville oman elämänsä seikkailjoille.

Lahjakortti on voimassa vuoden ostopäivästä. Jouluksi ostetut lahjakortit ovat siis voimassa koko flowparkkauskauden 2018 puistojen aukioloaikoina. Nyt ostetut lahjakortit saat tämän vuoden hinnoilla!

Valitse verkkokaupasta päivälippu lähimpään puistoon tai vapaavalintaiseen Flowparkiin, jolloin lahjansaaja voi itse päättää, millä paikkakunnalla hän seikkailee.

Auta pukkia ja tee tontun työ: hanki lahjakortit täältä! Lahjakortit saat suoraan haluamaasi sähköpostiosoitteeseen ja ne on myös helppo tulostaa ja paketoida kuusen alle.

Seikkailuntäyteistä joulun odotusta!

Lahjakortit kaikille

 

Käsinkosketeltavat lahjakortit kauppakeskus Skanssista

Flowpark Turkuun voit hankkia perinteiset käsinkosketeltavat liput joulun alla myös paikan päältä kauppakeskus Skanssista.

Lahjakorttimyyntipiste on keskustorin laidalla, vanhan R-Kioskin paikalla 15.-23.12.2017 ma-pe klo 16-20, la 11-19 ja su 12-18.

Oma verkkokauppa avattu

Verkkokaupasta liput lahjaksi tai itselle

Flowpark on avannut oman Flowshop-verkkokaupan, josta saa lippuja lahjakorttien muodossa suoraan sähköpostiin. Kaupan valikoimaan kuuluvat puistokohtaiset päiväliput sekä perheliput.

Uutena mukana on lippu vapaavalintaiseen Flowparkiin. Tätä ei saa muualta! Loistava lahjaidea liikkuvalle ihmiselle. Lahjansaaja voi itse valita, mikä puisto sopii reitin varrella ja omaan aikatauluun. Ostaessasi liput nyt saat lahjakortin tämän vuoden hinnalla ja se on voimassa koko ensi kauden.

Flowparkin lahjalipuista:
– Lahjaliput ovat voimassa vuoden ostopäivästä puistojen aukioloaikoina.
– Lahjakortti toimitetaaan suoraan asiakkaan toivomaan sähköpostiosoitteeseen.
– Lahjakortit (paitsi ”Päivälippu vapaavalintaiseen Flowparkiin”) ovat puistokohtaisia ja ne voi käyttää vain lipun osoittamassa puistossa.
– Lahjalipuista ei palauteta rahaa.
– Lippu sisältää seikkailun, alkuopastuksen sekä varusteet (valjaat+kypärän).

Käy peremmälle kauppaan!

flowshop

Kiitos kaudesta 2017!

Kiitos flowparkkauskaudesta 2017! 

Flowparkit ovat siirtyneet talviaikaan. Kiitos kaikille kymmenille ja kymmenilletuhansille seikkailijoille! Teitte kaudesta 2017 ikimuistoisen!

Vaikka puistot vaipuvat pimeimmän vuodenajan ajaksi talvihorrokseen, avaamme ryhmille tilauksesta. Pyydä tarjous vaikka vähän erilaisista pikkujouluista. Täysin hereillä ja isolle yleisölle avoinna Flowparkit ovat taas keväällä! Vapun tienoilla pyörähtää käyntiin kaiken kaikkiaan jo yhdeksäs flowparkkauskausi… Saa nähdä, mitä keksimme talven aikana päänne menoksi.

Seuraa meitä somessa ja pysyt kärryillä, missä mennään ja milloin tapahtuu. Vaikka puistoissa talvi on asiakkaiden silmin katsottuna rauhallista aikaa, se ei tarkoita, että taustajoukot tapittavat tyhjän panttina.

Seuraa, ellet usko 😉

Facebook
Instagram
Twitter
Youtube

kiitos

Kauden päätös & pikkujoulukauden avaus 28.-29.10.

Flowparkkauskausi 2017 päättyy lokakuun viimeisenä viikonloppuna:
on siis aika avata pikkujoulukausi!

Virittäydy pikkujoulukauteen ja heitä samalla hyvästit flowparkkauskaudelle 2017. Tervetuloa! Pue päällesi rumin villapaita, mikä omasta tai kaverisi kaapista löytyy. Mitä rumemmassa villapaidassa tulet seikkailemaan, sitä isomman alennuksen saat lipusta!

On siis aika kaivaa esiin se villapaita, mikä on siellä ylimmällä hyllyllä piilossa.
Tai se, minkä olet ”unohtanut” laatikon pohjalle.
Tai se, mikä on muodoton, nukkaantunut ja reikäinen.
Tai se, minkä hankit kirpputorilta kasaribileitä varten.
Tai se, mikä on mukahauska joulupaita.
Tai se, mikä on oikeasti söpö joulupaita.
Tai se, minkä olet rakkaudella käyttänyt niin loppuun, ettei sitä enää tunnista paidaksi.

Tarjoushaukan ohjeet alennusmyynteihin:

  • Kauneus – tai rumuus – on katsojan silmässä. Lipunmyyjä päättää mielivaltaisesti alennuksen, joka on kuitenkin aina vähintään 25%.
  • Saamastaan alennusprosentista ei voi reklamoida.
  • Alennuksen saa vain normaalilhintaisesta lipusta, eikä sitä voi yhdistää muihin tarjouksiin.
  • Vinkki vitonen: pukeudu villapaitaan -25%, selkeästi jouluaiheisella villapaidalla ansaitsee alennusta -40%. Maksimialennusprosenttiin vaaaditaan todella paljon ja vielä vähän enemmän heittäytymistä aiheeseen.
  • Kampanja on voimassa vain kaudenpäätös viikonloppuna 28.-29.10. puistojen aukioloaikoina. Huomioi, että kaikki puistot eivät ole avoinna sekä lauantaina että sunnuntaina.

Kampanjan tarkoitus on vähän hullutella hinnoilla ja houkutella hulluttelemaan pukeutumisella. Tule mukaan riemuitsemaan – laitetaan joulun alekellot soimaan!

Kauden päätös

ps. voit hakea inspiraatiota esimerkiksi täältä. HUOM! Tämä ei ole maksettu mainos, emmekä tee mitään yhteistyötä.

Syysloman laajemmat aukioloajat

Ulos, ylös ja flowparkkaamaan!

Koulujen syyslomalla Flowparkeissa on normaalia laajemmat aukioloajat.
Aukioloajat vaihtelevat paikkakunnan ja koulujen loma-aikojen mukaan.

Syysloman aukioloajat

Flowpark Ahvenisto, Hämeenlinna
vko 42

16.-22.10.2017
Ma-Pe klo 13-18
La klo 11-18

Flowpark Turku
vko 42

18.-22.10.2017
Ke klo 15-20
To-Pe klo 12-20
La-Su klo 10-18

Flowpark Varala, Tampere
vko 42

16.-22.10.2017
Ma-Pe klo 12-20
La klo 10-19
Su klo 10-18

Flowpark Vierumäki
vko 42 & 43

16.-29.10.2017
Ma-La klo 10-18
Su klo 10-16

Flowpark Ähtäri Zoo
vko 42 & 43

16.-22.10.2017
Ma-Pe klo 11-18
La klo 11-22 (pimeäkiipeily illalla!)
Su klo 11-17

23.-29.10.2017
Ma-Pe klo 12-17
La klo 11-18
Su klo 11-17

Iltojen hämärtyessä kypäriin kiinnitetään otsalamput, jotka valaisevat seikkailua.
Tervetuloa nauttimaan syysseikkailusta!

keinut

Kuutamokiipeily lauantaina 7.10. klo 18-22

Kuuhulluutta horisontissa

Tarina kertoo, että täydenkuun aikaan ihminen voi muuttua aivan toiseksi. Tule ottamaan selvää, millaisen seikkailijan täysikuu saa sinusta ja kaveristasi esiin!

Kuutamokiipeily järjestetään lauantaina 7.10. klo 18-22 – silloin kun kuun asento on flowparkkaajille suotuisa.

Seikkailun hinta on illalla 15€/hlö (norm. 20-26€/hlö). Hinta sisältää seikkailun, alkuopastuksen sekä varusteet (valjaat+kypärän). Hinta on voimassa klo 18 alkaen. Lipunmyynti sulkeutuu klo 20.

Täydenkuun valon lisäksi kiipeilyä valaisevat kypäriin kiinnitettävät otsalamput. Lainaa puistosta tai tuo oma mukanasi (lamppuja on rajoitettu määrä). Puistot ovat poikkeuksellisesti auki iltakymmeneen saakka.

Kerää rohkeutesi ja kurota kuuhun!
FB-tapahtumasivu

Kuutamokiipeily Turussa, Tampereella, Hämeenlinnasa, Ähtärissä ja Vierumäellä

Päivällä puistot ovat avoinna normaalien aukiloaikojen mukaisesti ja lippuhinnat ovat normaalit.

kk_insta_1936x1936_2017

Parisuhdeperjantai syyskuun jokaisena perjantaina

Tervetuloa rakentamaan suhdetta huteralle pohjalle!

Tuore suhde ja ensitreffit?
Tarve testata vanhan liiton vahvuuksia?
Halu rakentaa välillenne lisää luottamusta?

Tsempatkaa toisenne uudelle tasolle! Yhdessä tekeminen ja rajojen kokeileminen lisäävät yhteenkuuluvuuden tunnetta – bonuksena ulkoilma ja liikunta

Parisuhdeperjantaina pariskunnat seikkailevat kaksi yhden hinnalla. Edun saa puiston lipunmyynnissä kertomalla saapuvansa seikkailemaan parina. Etua ei voi yhdistää muihin tarjouksiin, eikä sitä voi hyödyntää ennakkovarausten yhteydessä.

Parisuhdeperjantai puiston aukioloaikoina:
1.9., 8.9., 15.9., 22.9. ja 29.9.
Hämeenlinnassa
Tampereella
Turussa
Vierumäellä

parisuhdepe17