Flowpark ja The Shift yhteistyössä: SHIFT CHALLENGE Turun kävelykadulla 29.4.

Kiipeilyä kävelykadulla la 29.4. klo 10-15

Shift business festival ja Flowpark järjestävät yhteistyössä SHIFT CHALLENGE -tapahtuman Turun kävelykadulla lauantaina 29.4. klo 10-15. Tule testaamaan kiipeilytehtävä keskellä kaupunkia!

Kurkota korkeuksiin! Haasta itsesi ja kaverisi ja kiipeä aina huipulle saakka!
Ota haaste vastaan kävelykadulla (Yliopistonkatu, Turku).

Missä? At Yliopistonkatu 25.
Milloin? Saturday 29.4. at 10 am-3pm
Hinta? Vapaa pääsy

Lisätietoja tapahtumasta täältä.

Herätä seikkailija sisälläsi

Flowparkkauskausi käynnistyy huhti-toukokuun vaihteessa

Kevät ja vappuviikko on täällä! Se on merkki siitä, että seikkailut starttaavat ja on aika nousta puuhun. Flowparkit on herätetty talvihorroksesta ja henkilökunta on valmiina ottamaan seikkailijat vastaan. Tervetuloa flowparkkaamaan!

Huomioithan, että puistojen aukioloajat vaihtelevat paikkakunnittain. Tarkistathan aukioloajat puistojen sivuilta!

Flowpark Ahvenisto Hämeenlinnassa ottaa varaslähdön vappuun ja kauden avajaisia vietetään jo perjantaina 28.4. 15-20.
Vierumäen ja Varalan radoille pääsee lauantaina 29.4. klo 10-20. Turussa puisto aukeaa jo perinteeksi muodostuneessa vapunpäivän seikkailun merkeissä 1.5. klo 12. Ähtärissä kausi käynnistyy toden teolla 6.5. ja Lappeenrannan Flowparkissa seikkaillaan 3.6. alkaen, kun koululaiset jäävät lomalle.

seikkailupuisto

Flowpark valittu Vuoden Kotimaan Matkailuyritykseksi

Flowpark palkittu Vuoden Kotimaan Matkailuyrityksenä

Kotimaan Matkailumessujen asiantuntijaraati palkitsi Flowparkin kasvuhalukkuudesta, rohkeudesta ja halusta investoida kotimaan matkailuun. Tunnustus jaettiin Tampereen Supermessuilla 21.4.

Flowpark on vuonna 2010 toimintansa aloittanut seikkailupuistokonsepti, joka on levittäytynyt valtakunnalliseksi toimijaksi. Seikkailupuisto Flowpark toimii jo kuudella paikkakunnalla. Osa puistoista on emoyrityksen omia ja osa toimii yrittäjävetoisesti.

Tavoitteenamme on ollut rakentaa vaihtoehto perinteisille huvipuistoille ja vapaa-ajan aktiviteeteille. Alusta asti on ollut selvää, että Turun puiston pohjalta lähdetään kehittämään valtakunnallista ketjua, kertoo King of Monkeys Janne Kalhama.

Valinnassa painotettiin myös yrityksen luontoa kunnioittavaa toimintatapaa sekä yhteistyö- ja verkostoitumiskykyä matkailualan muiden yrittäjien ja organisaatioiden kanssa. Flowpark on liikunnallinen matkailukohde. Kalhaman mukaan puistoon voi tulla yhtä lailla pitämään vaihtoehtotreenit tai viettämään koko perheen lomapäivää.
Se, että puistoissamme ihminen itse on toiminnan moottori ja haastetta on riittävästi, saa ihmiset tulemaan uudestaan.

Palkintoraati antoi tunnustusta myös sille, että henkilökunnan koulutukseen panostetaan yrityksessä jatkuvasti. Flowpark työllistää yli 70kausityöntekijää. Brändin vahvistamiseen ja konseptin kehittämiseen kiinnitetään vahvasti huomioita ja Flowparkista onkin muodostunut yleistermi seikkailupuistoille.

”Flowparkeissa” käydään kuulemma ulkomailla asti, vaikka toistaiseksi emme ole laajentaneet toimintaa rajojen ulkopuolelle, naurahtaa Kalhama.

Pre-Vappu Ahvenistolla Hämeenlinnassa 28.4.

Vappu 2017 alkaa Flowpark Ahvenistolta!

Flowpark Ahveniston kesäkausi starttaa, ja vapun juhlinta alkaa jo perjantaina. Vappufiilis on korkeimmillaan puun latvoissa!

Ahveniston kahvila ja terassi aukeaa samalla. Kahvilan valikoimasta löytyy munkkeja, simaa sekä ilmaisia Flowpark-ilmapalloja vappufiiliksen nostatukseen.

Tervetuloa aloittamaan vappu Ahvenistolle!

Lisätietoja tapahtumasta.

pallot

Flowparkille Kasvua edessä Entrepreneurial Spirit of Turku -palkinto

Flowparkille tunnustusta ekologisuudesta, konseptista ja aktiivisesta paikallistoiminnasta

Entrepreneurial Spirit of Turku -palkinnot myöntää Turku Science Park Oy ja niitä on jaettu vuodesta 2003 lähtien. Tänä vuonna ehdotuksia kolmeen kategoriaan tehtiin noin 50. Saajat julkistettiin Logomossa järjestetyssä Business Camp -yritystapahtumassa. Flowpark palkittiin voittajana ”Kasvua edessä” -kategoriassa. Turku Science Park on Turun seudun kuntien yhteinen elinkeinoyhtiö.

Kokonaisvaltainen seikkailupuistokonsepti

Flowpark palkittiin menestyksekkäästä toiminnasta. Flowpark on kehittänyt seitsemässä vuodessa ekologisesta seikkailuhuvipuistokonseptista helposti monistettavan franchise-konseptin, jossa syntyy uutta yrittäjyyttä.

Ensimmäinen Flowpark avattiin keväällä 2010 Turkuun ja seuraava Lappeenrantaan vuonna 2012. Franchise-puistot sijaitsevat Vierumäellä (2014), Ähtärissä (2014), Tampereella (2015) ja Hämeenlinnassa (2015). Flowpark käy jatkuvasti keskusteluja uusista puistoista myös Suomen rajojen ulkopuolelle.

Voimanlähteenä ihminen

Puistojen suunnittelussa huomioidaan ekologisuus. Toiminnan perusta on se, että ihmiset itse toimivat moottorina seikkailuradoilla. Verrattuna perinteisempiin huvipuistoihin ja aktiviteetteihin, Flowpark kuluttaa vain vähän sähköä. Puistojen rakentaminen ei vahingoita luontoa ja radoilla pyritään mahdollisuuksien mukaan hyödyntämään kierrätysmateriaaleja.

Ennakkoluulotonta verkostoitumista

Palkintoraati kiitti lisäksi Flowparkia aktiivisesta paikallistoiminnasta ja vahvasta verkostoitumisesta. Flowpark ja sen edustajat toimivat useissa paikallisissa yrittäjäyhteisöissä ja tekevät ennakkoluulotonta yhteistyötä alueen muiden toimijoiden kanssa.

Entrepreunial Spirit of Turku -palkitut Kuva: Rabbit Visuals

Entrepreunial Spirit of Turku -palkitut Kuva: Rabbit Visuals

Katso aiempien vuosien voittajat http://www.businesscampturku.fi/portfolio/yrityspalkinnot

Lisätietoja palkkinnoista ja tuomaristosta http://www.businesscampturku.fi/portfolio/palkintojenjako

Vierumäen ja Ähtärin Flowparkit avoinna pääsiäisenä

Ota varaslähtö flowparkkauskauteen! 

Flowparkkauskausi käynnistyy virallisesti huhti-toukokuun vaihteessa. Esimakua uuteen kauteen saa jo pääsiäisenä, kun Vierumäki ja Ähtäri avaavat radat yleisölle.

Flowpark Vierumäki on avoinna pääsiäisen aikana
pe 14.4. klo 10-18
la 15.4. klo 10-18
su 16.4. klo 10-18

Kaikki radat käytössä.
Lipunmyyntipiste sijaitsee pääsiäisenä Vierumäkihallilla Caddiemasterin tiskillä ja on avoinna klo 9.30-16.30.

Flowpark Ähtäri Zoo on avoinna pääsiäisen aikana
la 15.4. klo 11-17

Tervetuloa pääsiäisseikkailuun!

flowpark seikkailupuisto

Ilmoittaudu mukaan Ähtärin flowparkkausleireille

Flowparkkauskerho muuntautuu Ähtärissä kaudelle 2017 kolmen päivän leireiksi!

Mitä?

Kerhot järjestetään kesäkuun kolmella ensimmäisellä viikolla. Flowparkkauskerho kokoontuu kolmena peräkkäisenä päivänä kuudeksi tunniksi kerrallaan. Vetäjänä toimii koulutettu seikkailuohjaaja. Ohjelmassa on mm. erilaisia flowparkkaustyylejä, köysi- ja kiipeilytoimintaa, seikkailukasvatusta ja ennen kaikkea yhdessäoloa ulkona. Ilmoittaudu mukaan! Paikkoja on rajattu määrä.

Koska?

1. kerho 7.-9.6. keskiviikosta perjantaihin klo 10-16 (120e/hlö)

2. kerho 14.-16.6. keskiviikosta perjantaihin klo klo 10-16 (120e/hlö)

3. kerho 20.-22.6. tiistaista torstaihin klo 9.30-15.30 (120e/hlö)

Kenelle? 

Toiminta soveltuu kaikille 10-vuotiaasta ylöspäin. Jos olet kiinnostunut seikkailu- ja kiipeilytoiminnasta, itsesi haastamisesta, uuden oppimisesta ja hauskasta yhdessäolosta ulkona, tämä on juttusi.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen sähköpostilla viimeistään leiriajankohtaa edeltävä perjantaina

Ilmoittaudu osoitteessa info.ahtari@flowpark.fi kertomalla seuraavat tiedot:

  • Osallistujan nimi
  • Syntymäaika
  • Aikaisempi kokemus
  • Osallistujan puh. nro.
  • Jotain mitä ohjaajan tulee tietää (esim. allergiat, sairaudet)
  • Huoltajan tiedot (nimi, puh.)

Kerho toteutetaan mikäli osallistujia on vähintään kahdeksan.

Samantyyppistä toimintaa tarjolla myös Turussa!

flowparkkausleiri

Uutta Turussa: Flowparkkauskerho lapsille ja nuorille kesäkuussa

Flowparkkauskerhot rantautuvat Turkuun kesäkuussa

Haasta itsesi – ohjatusti!

Ähtärissä pilotoitiin viime vuonna flowparkkauskerho, jonka ideana oli koota yhteen niitä, joille flowparkkauksesta on muodostunut harrastus. Toiminnassa yhdistettiin hauskaa liikunnallista yhdessäoloa ja seikkailukasvatuksen periaatteita.

Mitä? 

Toiminta laajenee tulevalle kaudelle Turkuun. Kerhot järjestetään kesäkuun kahdella ensimmäisellä viikolla. Flowparkkauskerho kokoontuu viitenä peräkkäisenä päivänä neljäksi tunniksi kerrallaan. Vetäjänä toimii koulutettu seikkailuohjaaja. Ohjelmassa on mm. erilaisia flowparkkaustyylejä, köysi- ja kiipeilytoimintaa, seikkailukasvatusta ja ennen kaikkea yhdessäoloa ulkona. Ilmoittaudu mukaan! Paikkoja on rajattu määrä.

Koska?

1. kerho 5.-9.6. maanantaista perjantaihin päivittäin klo 10-14 (150€/hlö)

2. kerho 12.-16.6. maanantaista perjantaihin päivittäin klo 10-14 (150€/hlö)

Kenelle?

Toiminta soveltuu kaikille 10-vuotiaasta ylöspäin. Jos olet kiinnostunut seikkailu- ja kiipeilytoiminnasta, itsesi haastamisesta, uuden oppimisesta ja hauskasta yhdessäolosta ulkona, tämä on juttusi,

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu osoitteeseen info.turku@flowpark.fi kertomalla seuraavat tiedot:

  • Osallistujan nimi ja ikä
  • Huoltaja ja huoltajan yhteystiedot
  • Ensisijainen ja toissijainen toive kerhon ajankohdasta (1,2): Kerhoviikko 5.-9.6. tai kerhoviikko 12.-16.6.

Viimeinen ilmoittautumispäivä on 1.5. Ilmoittautuminen on sitova. Ennakkomaksu 50€ suoritetaan ilmoittautumisajankohdan päättymisen jälkeen ja loppuosa (100€) ennen kerhon alkamista. Lisätietoja info.turku@flowpark.fi.

Kerho toteutetaan, mikäli osallistujia on vähintään kahdeksan.

Myös Ähtärin Flowparkissa järjestetään kerho tulevana kesänä, stay tuned! Lisätietoja luvassa pian.

flowparkkauskerho

Kickoff kevääseen! Miksi järjestää virkistyspäivä Flowparkissa?

Järjestä Flowparkissa yrityksen tyhy-, tyky- tai virkistyspäivä

Irtiotto työpaikan vakiintuneista rooleista ja käytännöistä kaukana vietetty päivä kehittää työyhteisöjen hyvinvointia. Seikkailuradoilla päivän liikunta-annos täyttyy ja ylittyy ihan huomaamatta. Aivonystyröitä joutuu käyttämään poikkeavalla tavalla, kun porukalla mietitään, että mitenköhän tässä nyt pitäisi mennä eteenpäin…

Yhdessä vietetty aika erilaisessa ympäristössä on positiivinen keino tukea työhyvinvointia ja työyhteisöä. Seikkailun tavoitteena on tarjota paitsi hauskaa yhdessäoloa ja virkistymistä, myös aidosti kehittää työyhteisöä ja ryhmähenkeä.

Yritysryhmät saavat flowparkkauksesta uutta energiaa ja elämyksiä. Flowparkkaus soveltuu aktiviteetiksi niin pienempiin tiimipäiviin kuin isoihihin monen sadan hengen yritystilaisuuksiin. Yhdessä tekeminen ja ulkoilmasta nauttiminen virkistää ja vapauttaa. Ajatus juoksee seikkailun jälkeen uudella energialla. Löytäkää sisäinen Tarzan tai Jane porukalla! Seikkailun ohessa kehittyy niin yhteishenki kuin tasapaino.

tyky-päivä, virkistyspäivä

 

Kokemuksia: Asianajotoimisto puun latvassa

Saimme viime keväänä vieraaksi Turun puistoon asianajotoimiston Lukander Ruohola HTO:n viettämään tiimipäivää. Flowparkiin saapuessa ryhmän naurahdukset muuttuivat hermostuneiksi. Jopa kahdenkymmenen metrin korkeuteen kohoavat puihin rakennetut seikkailuradat nostattivat jännitystä ja kylmän hien pintaan.

– Ei tämä nyt ihan mikään leikkipuisto olekaan, kuului joukosta mutinaa. Kiipeilyvarusteet puettiin reippaasti päälle, ja ohjaajan opastuksen avulla ryhmä eteni rohkeasti varsinaisille radoille. Toisella radalla jännitys laukesi ja hermostuneisuus muuttui riemuksi.

Liikunnan, itsensä ylittämisen ja oman porukan kesken tekeminen seikkailupuistossa oli testiryhmän mieleen. Hyvänä pidettiin sitä, että jokainen voi edetä omalla tasollaan ja flowparkkauksesta on mahdollista muokata taitotasonsa mukaan fyysisempikin suoritus. Ryhmähenki nousee kohisten.

– Parasta on, kun voi kettuilla ja kannustaa toisia! Oman kokemuksen kautta voi antaa oikeasti neuvoja etenemiseen. Pilkka osuu tosin takuulla omaan nilkkaan, ryhmä räjähtää nauramaan seikkailun jälkimainingeissa.

Ylpeys siitä, että me ihan oikeasti olimme äsken tuolla korkealla horjuvalla radalla, on kiitos koko porukalle.

Flowparkkaus sopii kaikillle

Radat on luokiteltu neljään eri vaikeuasteeseen niin, että helpommilla radoilla pärjäävät kaikki, jotka vain uskaltavat yrittää ja vaikeimmilla radoilla tarvitaan vähän enemmän voimaa ja ketteryyttä. Haastetta löytyy siis jokaiselle! Alueelle on ilmainen sisäänpääsy, joten jos kaikki eivät uskaltaudu ylös asti, myös maasta käsin voi kannustaa, tsempata ja vaikka valokuvata. Tylsää ei ole kellään!

Uskallatteko ottaa haasteen vastaan?

tyhy-päivä

Liikuttava luokkaretki

Varaa kevään seikkailu. Nyt.

Flowparkissa yhdistyvät aktiivinen tekeminen, yhdessäolo ja ulkoilma. Koska radoilla toiminnan moottori on ihminen itse, seikkailu on hauskanpidon ohella monipuolista liikuntaa. Radoilla eteneminne tarjoaa haastetai ja vahvistaa yhteishenkeä. Näytä mallia tai tee perässä. Flowparkissa ei kilpailla, vaan jokainen haastaa itsensä. Tsemppaa ja kannusta kaveria!

Eläviin puihin rakennetuilla radoilla olet kuin tosielämän tasohyppelypelissä. Radat on luokiteltu neljään eri vaikeusasteeseen ja ne kulkevat 0,5-25 metrin korkeudella. Lukuisista erilaisista tehtävistä löytyy sopivasti haastetta kaikentasoisille seikkailijoille.

Ennakko-osaamista ei tarvita, vaan jokainen opastetaan toimintaan ennen radoille lähtöä. Radoille edetään turvavaijeriin kytkettynä. Kaikki seikkailijat varustetaan valjailla, varmistusjärjestelmällä ja kypärällä.

Ottakaa haaste vastaan ja ylittäkää itsenne porukalla. Pyydä tarjous ja varaa luokallesi unohtumaton seikkailu!
Flowpark Ahvenisto, Hämeenlinna
Flowpark Turku
Flowpark Varala, Tampere
Flowpark Vierumäki
Flowpark Ähtäri Zoo

verkkosuikaleet

 

#uskallatkoite #tyylivapaa #voittajafiilis #nythapottaa #uudestaan #jalattärisee